dimarts, 13 de gener de 2009

"Em dic Fran, Fran Alvarez"

Us sona el nom de Fran Alvarez? Fa 8 anys el nom de Leo Messi tampoc hauria estat famós per la majoria de nosaltres, qui sap si d'aquí 8 anys el nom de Fran Alavarez haurà entrat ja a les nostres cases com ho ha fet el de Leo Messi.

La comparació és obvia, Fran Alvarez, és jugador de futbol, a més de capità de l'infantil B del FCBarcelona.

En la darrera edició del torneig de Maspalomas (Gran Cànaria), va aixecar la copa de campió amb una exibició de futbol per part dels nanos del FCB. Però no us parlaré de com remena amb l'esquerra la pilota, aquest jove jugador pelroig, sinó de les seves paraules un cop acabat el partit.

Com és habitual, els periodistes, li pregunten a qui dedica el premi del títol aconseguit, i el "xaval" pensa amb qui comparteix més de 4 hores cada dia, en Luis, el taxista que el porta cada dia de Tarragona a Barcelona per entrenar I això no s'acaba aquí. El Fran, es designat millor jugador del torneig, i per aquest motiu, li correspon un viatge que sense pensar-ho, regalarà als seus tiets que s'han quedat a casa cuidant la seva germana, a qui adora més que ningú i que pateix una malaltia, fet que ha permés als seus pares poder viatjar i compartir amb ell l'experiència de Maspalomas. Gran detall del nano, que segur que ha viscut a casa seva la problemàtica d'una malaltia d'una germana, i que sap, el sacrifici que els pares i tiets, i fins i tot ell mateix, estan fent per la seva germana.

En nano apunta bé, un crack amb la pilota als peus però molt millor amb les seves paraules que ens han deixat a alguns, amb la pell de gallina per la maduresa del nano de Torreforta.

Ens veiem d'aquí 8 anys sobre la gespa del Camp Nou!

1 comentari:

calcetinrayado ha dit...

Doncs... el futbol ja saps que no em va gaire, però aquest escrit no té molt a veure amb el futbol en si. Quina gran persona està fet aquest noi, esperem que arribi lluny.