dissabte, 11 d’octubre del 2008

Coses de Campió del Món....de Tennis Taula

Avui el diari Marca publica en portada un notícia que ha impactat especialment als aficonats del Tennis Taula, conegut popularment com a "PingPong", que titulava d'aquesta manera:



"El número uno del tenis de mesa la lía en Pekín"



Evidentment, amb aquest titular et falten dits per clickar la noticia, la vas llegit i t'adones de la transendència que hauria tingut, si en comptes d'el nº1 del món de tennis taula fos de per exemple Pau Gasol, Michael Phelps o bé de Leo Messi. Resumint: L'actual dominador del "pingpong" la lia per orinar en un tren !!!!



En Wang Hao és pur talent, amb un físic impresionant per aquest esport, és l'actual dominador de l'esport rei a la Xina, tot i que en l'actualitat, ja estan sortint més talents xinesos que ben aviat retiraran l'actual equip campió olímpic del qual el protagonista ebrí de la notícia n'és el jugador referència. L'any passat va ser el campió a Barcelona, de la Copa del Món disputada a la capital catalana i de la qual en vaig ser voluntari, sens dubte fou un espectacle impressionant!

És per això que sóm un esport minoritari per la premsa, tot i ser possiblement un dels esports més practicats arreu del món, només sortim puntualment a la llum pública o bé per resultats extraordinaris (que no són molts) o per notícies com la d'avui que són més morboses que esportives.

Tot i això, el tennis taula té vida, i al nostra poble n'hi té hi molta!! El CTTCalella n'és el clar exemple. Amb més de 25anys d'història hi amb equips de base i sèniors, poder dir que a Calella hi tenim un dels millors clubs d'arreu del territori.

I si parlem de "pingpong" català, el proper diumenge 12 de d'octubre i pel Canal 33 tindrem una petita dosi de tennis taula per televisió, ens oferiran la retransmissió en diferit (quasibé d'1 mes!) de l'Òpen de Vic, fent-ne la repetició el dilluns 13 a les 3 de la matinada... De ben segur que podreu disfrutar d'uns bons punts entre jugadors que han estat a les darreres olímpiades de Pekín.

I per acabar, us sona el nom d'Enric Duran ? ..... El RobinHood o RobinBank català del segle XXI és ex-jugador i germà del millor jugador de tennis taula de la nostra nació, en Marc Duran...

Veieu, sempre podem acabar relacionant el tennis taula amb notícies morboses !!!

Aquí em teniu (a la dreta) amb el campió Wang Hao (al centre) durant la Copa del Món celebrada a Barcelona el darrer novembre

Salut!