dilluns, 21 de juliol del 2008

Una de Bruce....



Dissabte 19 juliol, 22.20h, comença l'espectacle

Simplement de brutal puc adjectivar el concert que vam viure dissabte passat al Camp Nou (la 1a maravella del món per mi) del Boss.


A partir d'ahir entenc tot el que l'envolta, els seus 58 anys estan plens de vitalitat i fortalesa, fóu un no parar durant les 3 hores de concert que ens va regalar. Des de les més actuals com Radio Nowhere fins a les de sempre com The River o Glory Days, l'Estadi estava entregat al cantant de New Jersey. La part política no hi podia faltar, i per introduir Living in the future, va llançar una reivindicació sobre la retallada de llibertats civils que hi ha a amèrica.



Podriem repassar tot el que va tocar dissabte a la nit a Barcelona, a mi només m'hi va faltar Steets of Philadelphia, però bé, tampoc podia demanar més!

Us ho deixaré que ho escolteu vosaltres mateixos per la xarxa, en val molt la pena! Per mi aquest resum ho diu tot.

Un Fan més de Bruce Springsteen





1 comentari:

marta ha dit...

Hola Alfred, he descobert el teu blog per casualitat, mirant LV digital, i en llegir el teu artícle d'en Bruce no he pogut només somriure... si vols pots mirar el meu blog http://comentariohoy.blogspot.com/ i veuràs que ser fans del Boss ens dona a tots una cosa en comú.

Moltes felicitats pel blog.
Marta, Cardona.