dissabte, 9 d’agost del 2008

Ja no s'els veu.....

Fa dies, han deixat de circular pels nostres carrers, aquells "individus", que ho feien normalment amb cotxets de nens petits tot plens de ferralla i altres objectes. De ben segur que sabeu de qui parlo.
Normalment, anaven en parelles, i recorrien Calella (i d'altres) buscant allò que estava per llençar, i moltes vegades no (això té un altre nom), per carregar-ho al cotxet i enfilar direcció Mas Roger per treure'n algún caleró.... Particularment, els he vist circular per la N-II com un cotxe més, pel bell mig i amb un carretó de compra (de súper) ple fins al límits i més de ferralla, amb tot el que això comporta per la seguretat del tràfic i de la seva pròpia.
Però casualitats de la vida, fa dies que ja no formen part del nostre paissatge.... i pq? doncs només hi he trobat una explicació, un Ban de l'Alcalde de Pineda on es posa ordre a tot aquest caos que s'originava....
Felicitats a qui correspongui i a veure si ara, el proper pas que es porta a terme, sé que n'és difícil, és buscar la manera de "treure de circulació" LA VERGONYA QUE ENS ENVOLTA DE CARTERISTES PROFESSIONALS que conviuen entre nosaltres (a Calella n'hi ha molts). Ells roben més d'1, de 2 i 30 vegades i les lleis no els castiga, la policia no hi pot fer res si no hi ha llei que ho reguli, és més, ha de deixar-los robar i grabar-los, per demostra reincidència, sinó el jutge tampoc els pot sancionar.... Ara li toca el pas a la classe política, lleis dures contra aquests amics de l"ajenu".