diumenge, 20 de juliol del 2008

El primer article....





Em permeto de saludar-vos a través d'aquest nou bloc, un bloc que no voldria amagar, ha estat pensat i creat després d'un sopar al que em van convidar el passat divendres. "Un sopar 2.0", amb el que tota això comporta, amics del món internauta que estem moguts per tot allò que ens permet aquest món virtual (o no!). Ens podeu trobar a tots agrupats en un bloc, la Llopasfera! El sopar fou fantàstic, èrem 14! (bon menú al Chiclete con Banana), el doble que el primer sopar (del qual no hi vaig ser present). Agraïr en Jordi Verdura per haver-me convidat, a partir d'ara, si m'hi tornen a convidar, espero no faltar-hi! No em vull oblidar tampoc d'en Vilapou, l'altre "ànima matter" de la Llopasfera, gràcies també.



Al sopar de divendres ens hi van acompanyar també en Jordi Sitjà (el d'esquerra), la Montserrat Candini (la senadora), en Saül Gordillo (el periodista.cat), l'Enric Cusell (el més jove i matemàtic), en Christian Negre (la revelació de la nit, va una passa endavant), en Jaume Bagó (company fotògraf i de flick), en Miquel Perez (anonimat si o no?), la Lorena Sánchez (la barrufeta i alhora dissenyadora de la Llopasfera), en Quim Fàbregas (mestre fotogràfic) i com no, la meva germana, la Dolors Lieury (la periodista local!)






És per culpa vostra que avui podeu llegir aquest escrit article!! 4 ratlles i la feina que porta, esper-ho no cansar-me aviat de comentar allò que el cap em digui !



Fins aviat,



Salut!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial Alfred!, enhorabona!. Després de seguir-te pel flickr, ara que et llegeixo és com si t'escoltes. Potser una forma més propera d'arribar. Salut i endavant!.
Jordi.

MIQUEL PEREZ ha dit...

Enhorabona Alfred !!! Un altre bloc per consultar. Aquest sopar ens porta feina a tots..

Anònim ha dit...

Molt bé Alfred!
Crec que tens molt a dir!!
Seràs llegit!!

Anònim ha dit...

Felicitats pel teu nou bloc Alfred! Ja t'anirem seguint.
Salut,
Jaume