dimarts, 13 de gener del 2009

"Em dic Fran, Fran Alvarez"

Us sona el nom de Fran Alvarez? Fa 8 anys el nom de Leo Messi tampoc hauria estat famós per la majoria de nosaltres, qui sap si d'aquí 8 anys el nom de Fran Alavarez haurà entrat ja a les nostres cases com ho ha fet el de Leo Messi.

La comparació és obvia, Fran Alvarez, és jugador de futbol, a més de capità de l'infantil B del FCBarcelona.

En la darrera edició del torneig de Maspalomas (Gran Cànaria), va aixecar la copa de campió amb una exibició de futbol per part dels nanos del FCB. Però no us parlaré de com remena amb l'esquerra la pilota, aquest jove jugador pelroig, sinó de les seves paraules un cop acabat el partit.

Com és habitual, els periodistes, li pregunten a qui dedica el premi del títol aconseguit, i el "xaval" pensa amb qui comparteix més de 4 hores cada dia, en Luis, el taxista que el porta cada dia de Tarragona a Barcelona per entrenar I això no s'acaba aquí. El Fran, es designat millor jugador del torneig, i per aquest motiu, li correspon un viatge que sense pensar-ho, regalarà als seus tiets que s'han quedat a casa cuidant la seva germana, a qui adora més que ningú i que pateix una malaltia, fet que ha permés als seus pares poder viatjar i compartir amb ell l'experiència de Maspalomas. Gran detall del nano, que segur que ha viscut a casa seva la problemàtica d'una malaltia d'una germana, i que sap, el sacrifici que els pares i tiets, i fins i tot ell mateix, estan fent per la seva germana.

En nano apunta bé, un crack amb la pilota als peus però molt millor amb les seves paraules que ens han deixat a alguns, amb la pell de gallina per la maduresa del nano de Torreforta.

Ens veiem d'aquí 8 anys sobre la gespa del Camp Nou!

dimarts, 6 de gener del 2009

Resum del 2008 en imatges

Sovint, mentre "passeges" per internet, saltant de web en web, caus en alguna pàgina que trenca aquesta passejada i s'acaben els salts de webs. És culpa d'algú, que ha publicat un enllaç que pot ser interessant, el clickes i s'atura el temps!

I aixó m'ho passat quan m'he topat amb aquesta web, un resum en imatges del 2008 que fa 6 dies que hem deixat enrera. Realment ja ho diuen, un imatge val més que mil paraules.

Les que estan en negre, poden ferir les vostres sensibilitats. No us perdeu tampoc, el 2on i 3r bloc d'imatges que resumeixen l'any!


Simplement SÓN FANTÀSTIQUES! Amb quina us quedeu ? Jo per dir-ne alguna, que difícil!, em quedo amb la nº 28 de la 1a part, la nº12 del segon i la nº 18 del tercer bloc....

dijous, 1 de gener del 2009

Les 12 NO-Campanades

Ahir al migdia (31-12-08) va córrer el rumor que s'aniria a celebrar les 12 campanades per donar la benvinguda al 2009 a la Plaça de l'Església de casa nostra, Calella. Suposo que no era la 1a vegada, però poder tampoc, suposo que d'una manera organitzada més de 50 persones quedarien per tal aconteixement....

A la nit, tot es va concretar... algunes trucades de mòbil i a les 23.55 ja estavem tots allí... Amb els 12 grans de raïm, la bossa cotilló i la copa de cava per celebrar-ho!!! només ens van fallar les CAMPANADES !!! a Calella NO HI HA CAMPANADES !!!!!!! tot i això la festa improvitzada va ser genial, molts riures i una bona estona entre amics i gent que d'una manera espontànea s'hi van afegir, fins i tot algún veí amb pijama va sortir al balcó a celebrar-ho.

Esperem que el proper any, podem escoltar COM CALEN els quatre quarts i les 12 campanades !

FELIÇ ANY 9 !!!